Lägesrapport

Ja då var det ett tag sedan vi skrev något på bloggen. Lite av ”luften gick ur oss” inträffade i somras. Vi var inflyttade, marsksten och gräsmatta var gjorda innan semestern så vi kunde unna oss en lugn och skön semester. Augusti startade i 100km/h och nu är det oktober, vart tog september vägen??

Jag brukar jämföra ett nytt hus med en ny bil när någon frågar hur det går med huset?? De första månaderna är man väldigt rädd om huset och vill inte göra något som ”förstör” det som typ skruva upp tavlor och hyllor….det blir ju hål i väggarna då!! Men det känns som vi passerat det stadiet nu, hyllor är uppe och en hel del annat på väggarna också.

Tog lite nya bilder av hur det ser ut nu!![nggallery id=17]

1 kommentar till Lägesrapport

  1. Åh va´kul att få se lite bilder på hur huset ser ut möblerat och plattsättningen i trädgården. Ni har fått det jätte fint! Vi längtar verkligen till inflyttningen i vårt Trend pulpet i januari!