Sten, sten, sten

Ett tag sedan sista inlägget men fokus har nu varit på trädgården. Det mesta av matjorden är nu utlagd och 99% av all sten är lagd och det blev mycket sten….25 ton marksten är köpt ifrån Flisby AB. Markstenen är deras Basic grafit (entré och garageinfart) och Basic grå (altan) i fyra olika storlekar så det har varit en hel del pusslande men resultatet har vi blivit grymt nöjda med. Kroppen har fått sig en rejäl omgång av detta, den största stenen är 640 x 420 och väger cirka 37 kilo.

Muren utmed gatan är också ifrån Flisby och heter Rustik block otumlad grafitgrå.

Vi har även beslutat oss för att så gräsmattan så detta sker förhoppningsvis till helgen!!

2 kommentarer till Sten, sten, sten

  1. Det blev kanonfint, verkligen! Lägg gärna ut bilder på muren och plattorna på altanen också! Tog ni entréplatta i betong?