Boa in sig….

Nu har det gått cirka en månad sedan vi flyttade in i vårt nya hus och det känns ju helt fantastiskt, vilken lyx!! Känslan av att ha varit med under hela processen ifrån en skiss på bordet till färdigt hus är underbar. De detaljer som man valt under resans gång och de ändringar man gjort märker man ju inte i vardagen men om man funderar en stund på hur det hade varit utan dessa val så inser man rätt fort att man är väldigt nöjd med dessa val. Vissa saker märker man att man skulle gjort annorlunda (typ vissa väggar som det inte är OSB bakom när man ska hänga upp något) men till 99,9% är vi väldigt nöjda.

Men….tro inte att allt är klart bara för man flyttat in….nu börjar ju vårat stora jobb….TRÄDGÅRDEN!! I morgon fredag levereras 24 ton marksten som ska placeras ut på garage infart/entré/runt huset och altanen. Utefter vägen ska även en mur sättas upp, gräs ska sås (ev.färdigt gräs) samt att huset ska målas en gång till!

Vi har valt att försöka göra hus och trädgård så undehållsfritt som möjligt och det är därför vi väljer att göra även altanen i marksten, det blir ju lite stelare men framför allt mindre underhåll. Väljer vi senare att göra ett uterum så blir det lättare att få till golv där!!

Mer info och bilder kommer inom kort!!

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.