Njuta i soffan

20120504-223348.jpg

Efter att ha bott i huset i snart 3 veckor känns det skönt att ligga i soffan och bara slappa. Det enda som ”strulat” efter inflyttning är inkoppling av internet och att vi inte fått sopkärlet än som vi väntat på sedan inflyttningsdagen. Hmmmm….Eksjö Energi…skärpning!

Publicerad i kategorin: Inredning

2 kommentarer till Njuta i soffan

  1. Hej, hittade er blogg när jag googlade på trend. Roligt att läsa om er resa och är mycket nyfiken på hur det blev med köksön och var ni har bastun. Vi funderar nämligen på att bygga trend och skulle behöva lite inspiration. Vore jättekul med ett inlägg med er planlösning inklusive era tillägg.

    Njut av lugnet i soffan ;)

    /familj med hustankar i östergötland

    • Hej, Först av allt måste jag påpeka att vi ”låste upp” huset till katalogstandard för en viss summa pengar för att få göra de ändringar som vi ville göra. T.ex. köksön hade vi inte fått plats med om vi inte hade flyttat väggen mot tvättstuga och kapprum 60 cm. Badrummet var vi också tvugna att ändra storlek på för att få plats med bastun. Vi har gjort rätt många tillägg mot standard så det är lite svårt att skriva ner allt.
      Planlösning kommer inom kort!!