Husritningar

Vi har missat att visa planlösningen!

 

Våning 1

Plan1

 

 

 

 

 

 

 

* Vi valde att ha ett sammankopplat garage, för att… ja det är väldigt skönt att komma rakt in i bilen när det inte är så inbjudande på utsidan! Dessutom är det bra att ha lite arbetsyta att tillgå enkelt, när man ska måla, snickra eller liknande.

* Entrén kommer att vara öppen till nock, där man kommer se ryggåstaket. Det blir alltså drygt 5 meters takhöjd där…

* Köket är väl tilltaget med köksö som kommer vara kombinerad ”bar” med stolar osv.

* Matplats, vardagsrum oc
h burspråk blir en enda stor enhet. Vettetusan hur det ska möbleras, men har människan landat på månen så…

* Biorum blir det också. vi har det idag och har man en gång haft det, så är det naturligt att aldrig vara utan :) Det kommer även fungera som lekrum åt barnen eftersom att alla högtalare blir inbyggda i vägg, så det är ingenting som kan skadas vid lek.

 

Våning 2

Plan2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Den stora frågan på övervåningen var huruvida vi skulle ha ett ”allrum” där, eller inte. Vi valde att inte ha det med anledning av att få plats med annat som vi kände var viktigare. Ett arbetsrum och gästrum t.ex.

* Vårt sovrum blir väldigt fint med högt i tak (ligger under ryggåstaket) samt eget badrum. Barnens rum blir också ganska stora för att man ska kunna leka bra i rummen. Önskan är att slippa ha saker i hela huset då, vilket vi har idag :) Men vi får väl se hur det blir med den saken.

* Barnen och gästerna får ett eget badrum.

 

 

Så är tanken att det ska bli, men känner vi oss själva ska säkert något petas i in i det sista!

 

/Johannes

 

Publicerad i kategorin: Bygga hus

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.