Väggarna.

 

Igår var vi ute i huset, nu har det hänt lite mer. Alla innerväggar på övervåningen var uppe förutom en, den till vårt sovrum.
Det skall vara skjutdörrar in till det rummet så dessa väggar blir lite speciella, det skall även reglas lite extra där tvn skall hänga. Vi velar även lite om att ha ett halvmånefönster i denna vägg, det betyder att ljuset från entréväggen kommer in i vårt sovrum, det kommer även se väldigt enhetligt ut eftersom det är halvmånefönster både på fram och baksida.

Denna vecka är det tänkt att samtliga innerväggar skall bli klara, vi skall ut till huset igen imorgon och då borde det med andra ord hänt lite mer. På måndag kommer nämligen elektrikern börja med sitt arbete, det beräknas ta ca 3 veckor, han har en hel del att göra med andra ord!

Alla inköp av vitvaror är nu klara, utöver det vi redan skrivit om blev det en induktionshäll från Siemens med tre fasta plattor och en ”free-zone” som kan fungera på många olika sätt, ex kan man ha två mindre kastruller så anpassar de sig efter det, eller så kan man ha en större avlång gryta så anpassar den sig efter den ytan helt enkelt. Sedan blev det ungen från Samsung vi varit sugna på, det är alltså en ugn med ”Dualcook-funktion”, den har en platta emellan de två våningarna så det går att ha olika temperaturer i den, det tar inte heller smak av det andra som tillagas. Valet stod mellan denna eller att ha två ugnar, vi tror att detta blir bäst. Det är dock bytes rätt även om man använt den. Mycket bra!

Lite bilder kommer förhoppningsvis imorgon…

 

 

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.