Kakel Kakel Kakel och Klinker…

 

Det tar aldrig slut……

Suttit i säkert 9 timmar bara sedan i fredags och kollat på kakel. Det vi (jag) först hade bestämt oss för var att ha tre vita väggar och fjärde väggen samt golvet i en mörk metallic färg… storlek på plattor: 30×60.
Det har vi nu bestämt oss för att INTE ha…Plattan i sig är verkligen JÄTTESNYGG men är man ser den på en hel vägg, inte alls snygg. Evigt velande fram och tillbaka.
Nu går tankarna, (bådas denna gång) att ha hela badrummet i samma ljusgråa kakel/klinker både på väggar och golv. Ett grått levande kakel med lite nyansskiftningar i. Vi kommer sedan ha ett vitt badkar, vit toalett och en svart kommod med vitt porslin/gjutnamarmor som bryter av det gråa.

Ja det är väl helt enkelt bara att åka och kika på detta kakel, vi planerar in besök under nästa vecka hos Kakeldax, Norrköpings Plattsättning AB och Bauhaus. Vi har även hittat mycket inspiration och snygga plattor på stonefactory.se.

Vi var ute i huset idag, det hade kommit upp några innerväggar så man kunde nu gå in i gästrummet och även i klädkammaren. Kändes riktigt häftigt! Ganska stort kändes det också. Vi pratade även lite med snickarna och fick tips och ideér som vi inte alls tänkt på innan, vi bestämde vart nischarna i badrummen skall sitta och hur höga de skall vara. Kändes passande att de skulle sitta på 120cm höjd så man kan få upp två hela plattor under, utan att behöva dela på dem.
Ett besök från plattsättaren skall ske inom kort när vi mailat företaget lite bilder och mått så de kan säga ok till att ha 60 plattor i hela badrummet… Det måste man kontrollera innan man beställer kakel/klinker, hoppas verkligen på ett stort JA!

En liten exempelbild kommer här, detta är det vi fastnat för, men inget är ju ”hugget i sten”…!

 

GeotilesTrendGrisLappato

 

 

 

 

 

 

 

 

 

// Elin

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.