3 Månader, 15 Dagar, 8 Timmar

 

INFLYTT! Countdown.se - Skapa din egen nedräknare!

 

Ja nu är det så man kan börja räkna ner! Känns helt fantastiskt och nästan overkligt!

Tidigare har jag inte riktigt trott att det är sant, nu kan jag knappt vänta…
Jag tänker på det hela tiden… När jag lagar mat och längtar efter vårt nya fina kök med helt andra ytor och finesser än detta, när jag står i duschen och trängs med duschdraperiet, vårt badrum är idag lika stort som bara vår duschhörna kommer vara sen… Eller, det känns så iallafall;)
Nedräkningstiden är baserad på att vi kan flytta in den 30e April, det är vecka 18 och det är den veckan de sagt att det skall vara färdigt, så vi hoppas såklart på att allt går vägen och datumet stämmer!

Vi har nu köpt det mesta av vitvarorna, se bilder nedan. VI känner oss riktigt nöjda, skönt att ha samma märke på allt.
Undrar ni över produkterna ser ni även deras artikelnummer nedan, alla har riktigt bra funktioner och vi har velat lite fram och tillbaka men kommit fram till att detta är det som passar oss bäst.

Det som är kvar är nu ugn och induktionshäll. Induktionshällen är det enda vi inte kommer ta i Samsungs serie utan det lutar åt en från Siemens då de har en som är riktigt bra och passar våra behov. Ugnen är ännu lite av ett frågetecken fortfarande då vi har svårt att bestämma oss.. Två vanliga eller en ny med ”dual cook” funktion… Det återstår att se… Detta skall också inköpas inom kort.

På fredag är det dags för ett möte, i huset. Då skall vi gå genom vilka väggar som vi valt bort/skall flyttas eller som skall vara kortare än vad det var tänkt från början. Vi skall även prata lite med elektrikern, ta reda på vad vi måste bestämma oss för inom kort osv. det är till exempel vart eluttagen skall sitta med mera. Mer info kommer efter mötet.

Här kommer nu lite bilder på våra nya vitvaror.

kylfrys

 

Samsung RFG23UERS

 

 

 

 

 

 

WaterwallSamsung Waterwall DW60H9950UW

 

 

Tvättmaskin

 

 

 

Samsung WW10H9600EW

 

 

 

 

 

Torktumlare

 

Samsung Torktumlare DV90H8000HW

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.