Väntans tider.

Vill börja med att önska alla God Fortsättning!

Detta året kommer bli ett väldigt spännande år för oss men också med extremt mycket arbete då vi skall göra en hel del själva med tomten, bygga altanen, sätta häck, göra iordning uppfarten och mycket annat.
Just nu går vi dock bara och väntar… Byggkillarna har jullov och det känns som allt står stilla…

Men snart händer det grejer igen. I mitten på Januari kommer nästa leverans, då skall inneväggarna upp, golvet skall läggas, takpannorna skall också läggas, balkongen skall göras färdig och mycket annat. Det är nu bara 5 månader kvar innan allt skall vara färdigt så det kommer hända mycket på kort tid.

Sedan sist har vi börjat kolla på vitvaror samt tvättmaskin och torktumlare, sådant som vi inte valde in i själva paketet då vi ville se oss om på marknaden och inte välja produkter som kan komma att utgå eller dylikt.

På önskelistan står senaste nytt från Samsung. Exempelvis en kombinerad kyl och frys med dubbeldörrar i kylen och frysen under, den är riktigt snygg och känns otroligt modern och funktionell. Ugnen som nyligen kommit ut är en dubbelugn som man kan ha två olika temperaturer i, detta för att kunna laga kött och potatis på samma gång med en avdelare imellan. Detta är något som knappt fanns innan så planen var tidigare att ha två ugnar, nu kanske vi slipper det och det vore ju såklart bra av många anledningar men framförallt ur energisynpunkt. Men mer om detta längre fram när dags att välja.

Det vi även skall välja är väggfärg i alla rum samt kakel och klinker.
Det lutar åt grått klinker på golvet i entré, groventré och tvättstuga, i köket tror vi att ett svart glaskakel passar bäst då vi har valt att ha en mörk granitbänkskiva.

I barnens badrum samt gästtoan blir det ganska standard med vitt kakel och grå klinker, kanske något färgat kakel i själva duschhörnan. I det stora badrummet som är anslutet till vårt sovrum är vi inne på att välja en skimrande grå färg på två väggar och på golvet. Sedan vitt på de andra två väggarna. Ja det är mycket som skall väljas men här kommer i alla fall lite inspirationsbilder…

kakelklinker1 kakelklinker kylfrys

 

 

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.