Fabriksbesök!

I förra veckan var vi på Eksjöhus fabrik i… just det, Eksjö i Smålands skogar.

Vi blev guidade runt fabriken av Ingemar och träffade även Johan som ritat vårt hus. Det var riktigt roligt att stega omkring i den enorma produktionsanläggningen och se hur ett hus kan byggas. Särskilt roligt att se ENS EGET hus byggas, så det är något vi absolut rekommenderar att göra till Er som beställt ett nybygge.

 

Garagevägg

Vi sprang direkt på en ”del” med vårt ordernummer. Det var bakväggen till garaget som stod på produktionslinjen

IMG_4062

 

 

 

I lokalen bakom, fanns ”tillbehören”, alltså trappräcken, parkett-golv, tak- och golvlister osv. På bilden här visas pelarna som kommer hålla upp vårt entretak.

 

 

 

Här är våra fönsterbrädor i marmor. Riktigt kul att IMG_4065se allt i sina ”beståndsdelar”, innan det blir en färdig produkt!

 

 

 

 

 

IMG_4075

På detta band, så monteras väggarna. Ett långt, långt band med stationer som gör allting ifrån att sätta isolering till att spika ytterpanel!

 

 

 

IMG_4087

 

 

Här är då vårat hus igen! Ytterväggen med dom mörkgrå spröjsen.. Ser bra ut!

 

 

 

 

HIMG_4096är är den nätta lilla lastaren, som vi kommer träffa nu på torsdag igen… Fast det kommer mellan 2 och 3 stycken!

Mycket virke blir det.

 

 

 

 

Huset kommer som sagt denna torsdag kl. 07.00. Vi har då bestämt att titta på med barnen och äta frukost så dom små får se dom STORA kranarna och framförallt se när deras nya hem pusslas ihop som lego!

Man känner sig nästan lite ”star-struck” eftersom man suttit med planering, val osv. för detta projekt i snart ett års tid. Nu ska vi äntligen få ”träffa” vårt hus!

/E & J

Publicerad i kategorin: Bygga hus

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.