Tankar från April.

 

Det är en solig vårdag i April, jag sitter i shorts och t-shirt i en solstol och njuter av solens varma strålar fast klockan är fem på eftermiddagen. Tankarna snurrar i huvudet, det är av förväntan, längtan och hopp!

Hopp om att inte sitta i  denna trädgård om ett år från och med nu, den 20e April 2014…För den 26e Mars 2014 skrev vi nämligen på kontraktet som kommer att innebära ett stort steg framåt i våra liv, ett kontakt som kommer få våra drömmar att bli sanna.

Det hela började egentligen med att vi letade hus runt omkring där vi bor idag, men efter ett antal husvisningar senare hade vi fortfarande inte hittat drömhuset. Timmarna på Hemnet gav inga resultat! Husen var antingen för små, för dåligt planerade eller så låg de inte i de områden vi ville flytta till.

Vi började då spekulera i hur vi ville att vårt hus skulle se ut. Det drömdes om ett stort vackert nybyggt hus på landet med en fin tomt för barnen och hundarna att leka på. När vi sedan hittade en stor plan tomt i ett barnvänligt område med jättebra läge började tankarna… ”Eftersom huset vi vill ha inte finns på en plats tillräckligt nära, sätter vi vårt eget hus på kartan. Då med våra egna val, vår egen önskade planlösning och med det utseendet vi vill att vårt hus skall ha”.

Vi kommer alltså få drömhuset till slut, och vi kommer som ni nu förstår att bygga det tillsammans med EKSJÖHUS!

// Elin & Johannes

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.